Szeretettel köszöntelek a SURÁNY közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SURÁNYI BARÁTOK KÖRE-a sziget nekünk egy közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SURÁNY közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SURÁNYI BARÁTOK KÖRE-a sziget nekünk egy közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SURÁNY közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SURÁNYI BARÁTOK KÖRE-a sziget nekünk egy közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a SURÁNY közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
SURÁNYI BARÁTOK KÖRE-a sziget nekünk egy közösség vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Csirkés "tagine"
/remélem sikerül meg csinálnotok üdv győzi../
125g vaj
125ml földimogyoró olaj
1tk (teáskanál) gyömbérpor
1tk szegfűbors
2 csipet sáfrány
1tk köménypor
2 nagy méretű hagyma -vékonyra szeletelve
3 fokhagymagerezd -vékonyra vágva
1 csokor koriánder -apróra vágva
1 "happy" csirke -4 részre vágva
A fél vajat és az olaj felét egy nagy serpenyőben felolvasztani.
A fűszereket, hagymát, fokhagymát és koriándert hozzáadni. Jól megkeverni és a csirke szeleteket hozzáadni.
Hideg vízzel felönteni és magas hőmérsékleten felforralni, pár percig
még tűzön hagyni. Azután a hőfokot lejjebb venni és gyakori kevergetés +
ellenőrizgetés mellett lassan továbbfőzni:)
Amikor a csirke megsült, a serpenyőből kivenni és a szósz mennyiségét csökkenteni.
A megmaradt vajat és az olajat egy másik serpenyőben felmelegíteni és a csirkét barnára sütni.
A csirke barnára sülése után a szósszal felszolgálni.
Ennyi lenne a csirkés, remélem lehet érteni:)
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!